STANDHOUDER WORDEN - Wat zijn de voordelen?

Bekijk de Bouwboulevard promo video

Het doel van de Bouwboulevard is om informatie over duurzame producten voor de bouw en de leefomgeving makkelijk toegankelijk te maken voor de bouwwereld en de consument.

Het gaat om bouwproducten van fundering tot afwerking, inrichting en renovatie. Voor binnen en buiten.

Door deelname aan de beurs schaart u zich onder de bedrijven die actief zijn met duurzame producten en oplossingen. Naast een algemene indruk van uw bedrijf, krijgt de bezoeker ook direct te zien welke onderdelen u in de schijnwerpers wilt zetten. Dit kunnen nieuwe producten zijn, maar ook tijdelijke promoties, gewonnen prijzen, brochures, filmpjes, etc.

Bouwboulevard.com is 24x7 open. De informatie is het hele jaar toegankelijk en heeft geen last van sluitingstijden, vakanties of reiskosten.

De bezoeker kan via een chat functie direct contact opnemen met u als leverancier. Er zijn immers vaak nog specifieke aanvullende vragen. Als u niet on-line bent kan de bezoeker een boodschap achtergelaten die u als e-mail ontvangt op het door u opgegeven adres.

De bezoeker komt via een snelkoppeling naar uw eigen website, waar de bezoeker altijd meer informatie kan krijgen. Door gebruik te maken van de verkoopfunctie kunt u de potentiƫle klant ook meteen naar uw verkoopkanalen leiden.

Uw wordt sneller gevonden op internet omdat uw stand in zoekmachines direct te vinden is via uw bedrijfs- of productnaam en de trefwoorden in uw stand.

Bouwboulevard is een initiatief van Stichting Agrodome. Zij wil bedrijven die duurzame bouwproducten en diensten leveren in de schijnwerpers zetten. Bouwboulevard is ontwikkeld om u te helpen bij de promotie van uw duurzame of biobased producten.

Als u deelneemt aan de bouwboulevard wordt u ook uitgenodigd voor deelname aan of bijwonen van (gratis) symposia, bedrijfsbeurzen, presentaties en netwerkbijeenkomsten van Stichting Agrodome.

Standhouder worden - opties