Kennisbank met biobased bouwprojecten en biobased bouwproducten

"Neem een kijkje op de Kennisbank Biobased Bouwen”

Fred van der Burgh, Stichting Agrodome: “De kennisbank Biobased Bouwen bevat concrete informatie en voorbeelden van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van biobased bouwen. Deze kennisbank zal zich steeds vernieuwen en ontwikkelen, want hij wordt immers gevuld met informatie van de marktpartijen zelf en deze zitten niet stil. Zij werken volop aan innovaties om in te kunnen blijven spelen op de wensen van de markt.”

Via het webadres van de kennisbank, www.biobasedbouwen.nl, kunt u kennis vinden en delen over beschikbare en kansrijke biobased producten en bouwconcepten.

Op de site vindt u ook nieuws en evenementen over biobased bouwen.

“Voeg informatie toe aan de Kennisbank Biobased Bouwen”

Renee Petiet van ORGA Branding (tot 2015): “De basis ligt er, maar moet worden uitgebreid. We roepen architecten, bouwers, leveranciers en anderen daarom van harte op om de komende tijd hun bijdrage te leveren via bruikbare content. Zo versterken we samen de biobased economie”, aldus de initiatiefnemers: WUR-FBR, ICDuBo, RVO.nl, Stichting Agrodome en SBRCURnet. Eerder ondertekenden deze partijen de Green Deal Biobased Bouwen.

Ga naar de Kennisbank biobased bouwen

Deelnemen aan de Kennisbank en Bouwboulevard?

Heeft u een bouwproduct of bouwproject dat is gemaakt met biobased materialen? En is uw interesse voor een stand op de Bouwboulevard gewekt? Meldt u dan aan bij de Kennisbank én voor een stand op de Bouwboulevard.

Door deelname aan beide informatiesites schaart u zich onder de bedrijven die actief zijn met biobased producten en oplossingen. Naast een algemene indruk van uw bedrijf, krijgt de bezoeker ook direct te zien welke onderdelen u in de schijnwerpers wilt zetten. Op de kennisbank zet u alle technische details in de schijnwerpers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik dan nu op de onderstaande button en neem contact op via het antwoordformulier

Contact