STANDHOUDER WORDEN - Mail uw gegevens

Gefeliciteerd!

U staat op het punt om een duurzame stand eigenaar te worden.

Stuur een mail met alle gegevens die wij nodig hebben voor het verwerken van uw stand en organisatie zoals in het voorbeeldformulier rechts. Stuurt u direct uw bedrijfslogo mee, dan bent u nog sneller online.

Let op: Voordat u kan beginnen met het bouwen van een stand zal uw aanvraag gecontroleerd worden door ons team. Lees de voorwaarden om te kijken of u voldoet aan onze voorwaarden.

Heeft u vragen over een abonnement lees dan de veelgestelde vragen.

Mocht u meer informatie nodig hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanmelding "Standhouder worden"

 

  • Vul uw eigen voor- en en achternaam in. Hier willen we liever geen bedrijfsgegevens.

  • Dit email adres zal gebruikt worden als hoofdaccount. Denk er dus goed over na welk email adres u hier invult. Overleg dit desnoods met het team waarin u werkt.

  • Het telefoon nummer kan gebruikt worden om contact met u op te nemen voor meer informatie met betrekking tot uw aanvraag.

  • Zorg dat u binnen uw bedrijf toestemming heeft om uw bedrijf hier op te geven.

  • Dit gebruiken wij alleen ter controle van uw aanvraag.

  • Omschrijf hier wat de activiteiten zijn van uw bedrijf of organisatie. Het is belangrijk dat de informatie die u hier invult zo correct mogelijk is.

  • U kunt altijd overgaan van proef abonnement overstappen naar betaald abonnement. Kies het betaalde abonnement om meteen te genieten van de voordelen.

STAND AANMAKEN - Veelgestelde vragen

Dit zijn vragen die veel gesteld zijn door standhouders op Bouwboulevard.com. Bekijk deze vragen goed voordat u besluit contact op te nemen. Staat uw vraag er niet tussen? Dan staat ons team uiteraard klaar om u verder te helpen.

Wat is het opzegtermijn van een abonnement?

Het abonnement is per maand opzegbaar, de opzegtermijn is één maand.

Wat wordt er bedoeld met een subdomein?

Een subdomein is een url waarmee u direct op de stand komt. Voorbeeld: http://uwbedrijfsnaam.bouwboulevard.com

Wat is het voordeel van meerdere stand concepten?

Met de optie voor meerdere stand concepten kunt u experimenteren met verschillende ontwerpen voor uw stand zonder dat u de oude hoeft te verwijderen. Als voorbeeld: u heeft een stand ontworpen en bent er aardig tevreden mee. Maar toch wilt u een ander ontwerp proberen. Dan slaat u gewoon de eerste op als een concept en maakt u een nieuwe aan zonder dat de oude verloren gaat. U kunt dan na het ontwerpen van verschillende stands de gewenste activeren voor het publiek.

Wat gebeurd er als er geen chat medewerker aanwezig is?

Als er geen chat medewerker aanwezig is wordt het bericht doorgestuurd naar het mailadres dat u heeft opgegeven bij de aanmelding van de stand.