STANDHOUDER WORDEN - Wat zijn de voordelen?

Duurzaam bouwen en inrichten

Het doel van de Bouwboulevard is om informatie over duurzame producten voor de bouw en de leefomgeving makkelijk toegankelijk te maken voor de bouwwereld en de consument.

Bouwproducten en oplossingen

Het gaat om bouwproducten van fundering tot afwerking, inrichting en renovatie. Voor binnen en buiten.

Door deelname aan de beurs schaart u zich onder de bedrijven die actief zijn met duurzame producten en oplossingen. Naast een algemene indruk van uw bedrijf, krijgt de bezoeker ook direct te zien welke onderdelen u in de schijnwerpers wilt zetten. Dit kunnen nieuwe producten zijn, maar ook tijdelijke promoties, gewonnen prijzen, brochures, filmpjes, etc.

Online bouwbeurs

Bouwboulevard.com is 24x7 open. De informatie is het hele jaar toegankelijk en heeft geen last van sluitingstijden, vakanties of reiskosten.

Contact met bezoekers

De bezoeker kan via een chat functie direct contact opnemen met u als leverancier. Er zijn immers vaak nog specifieke aanvullende vragen. Als u niet on-line bent kan de bezoeker een boodschap achtergelaten die u als e-mail ontvangt op het door u opgegeven adres.

Uw eigen subdomein

De bezoeker komt via een snelkoppeling naar uw eigen website, waar de bezoeker altijd meer informatie kan krijgen. Door gebruik te maken van de verkoopfunctie kunt u de potentiƫle klant ook meteen naar uw verkoopkanalen leiden. Met u eigen subdomein kunt u de stand ook gebruiken voor promotie. Bijvoorbeeld op twitter of facebook.

In de schijnwerpers

Bouwboulevard is een initiatief van Stichting Agrodome. Zij wil bedrijven die duurzame bouwproducten en diensten leveren in de schijnwerpers zetten. Bouwboulevard is ontwikkeld om u te helpen bij de promotie van uw duurzame of biobased producten.

Duurzame bouwmaterialen en installaties leveren een positieve bijdrage aan het milieu ten opzichte van traditionele bouwmaterialen en oplossingen. Dat kan zijn omdat uw product of organisatie bijvoorbeeld kiest voor natuurlijke grondstoffen of circulaire oplossingen. Duurzame bouwproducten brengen geen of heel weinig schade aan het milieu en onze gezondheid. U kunt altijd contact opnemen via het contactformulier als u twijfelt of uw product past op deze bouwbeurs.

Een stand maken